За Нас

Какво е myteam.bg

myteam.bg е първата спортно-социална мрежа в България, която позволява на своите потребители да разширят спортния си живот и да покажат нивото си. Бързо и лесно да намерят своите приятели, с които да се срещат на терена и извън него на едно единствено място. myteam.bg е новият начин за активно спортуващите хора в България да се свързват и да споделят впечатления, да създават отбори и да се изправят срещу противници от тяхното ниво без да са професионалисти. В myteam.bg потребителите в реално време могат да видят приятелите си как и с кого играят, кои са техните съотборници и съперници. И най-важното - myteam.bg не е просто начин за общуване, а възможност потребителите да бъдат заедно на игрището още същия ден!

Целта на myteam.bg

В цяла България има хора, които искат да спортуват все повече и повече. myteam.bg прави това възмоно и лесно само с една единствена регистрация. Дори много повече - myteam.bg предлага на потребителите независимо от техните интереси, умения, пол и възраст да се свържат в едно общество, което да подобри и разнообрази живота им. Все пак спортът е интересен само, когато е споделен!

Кои са потребителите на myteam.bg

myteam.bg е за всеки, който не иска да провежда над 100 телефони разговора за да се разбере за един единствен мач в неделя. С една обява на “Таблото” всеки може, когато пожелае, да е на игрището и да се забавлява поддържайки форма чрез любимия си спорт. Потребителите на myteam.bg не се делят на категории по възраст или пол. Тук са всички, които се срещат през деня - приятели, познати, спортисти, студенти, инженери, техници, специалисти, бащи и майки. Всички, които споделят удовоствието от активния спорт в приятна компания.

Как се създаде myteam.bg

myteam.bg възникна след събиране на приятели на "по бира" след мач в събота вечер. Отдавна искахме да има място, където да коментираме предишни мачове, да обсъждаме случки и да планираме следващите си срещи по игрищата без да използваме скучните и-мейл и телефон. Затова създадохме myteam.bg - място, където лесно да общуваме с приятели, съотборници и съперници в реално време и да бъдем сред тях дори и пред компютъра.


Награди

Сайт на 2011г. Сайт на 2010г. StartUp Проект на 2010г. и 2011г.
1-во място на WebAwards 2011 и 2012 - категория "Свободно време" и "Социална мрежа" 1-во място на БГ Сайт 2010 - категория "Социална мрежа" StartUp Проект на StartUp@Sofia 2010г. и StartUp@Plovdiv 2011г.
 
 
Сайт на 2010 | Социални мрежи и сайтове за запознанства
Всички права запазени © 2010-2012 | Myteam.bg
1 : 00

Час
Минути